Search Engine - Arama Motoru Scripti


Script Açıklaması: Piyasamızda pek rakabeti olmayan bir proje arama motorudur. Çünkü işin ucunda tekelleşmiş Google ardından gelen Bing ve Yandex var. Sözde yerli arama motorlarımız (bir özel günümüzü kutlamayan)'da yok değil. Eğer bir arama motoru projesine girmek istiyorsanız size bu scripti tavsiye etmem. Çünkü arama APIlerini Bing üzerinden alıyor, hepinize kolay gelsin.

Script Kurulumu:  Veritabanınızı oluşturun, "script" klasörünün içerisinde ki dosyaları sunucunuzun ana dizinine gönderin. "Script/includes/congif.php" dosyasını kendi bilgileriniz doğrultusunda düzenleyin. Admin paneline giriş yapmak için kullanıcı adı: "admin" şifresi: "pricop2008@yahoo.com"dur.

Yorumlar

  1. şifre yanlış

    YanıtlaSil
  2. merhabalar scripti indirdim kurdum config dosyasını da düzenledim ancak ana sayfa tam gelmiyor bozuk geliyor bu konuda resimli kurulum şekilde bizlere anlatabilirmisiniz?

    YanıtlaSil
  3. Merhaba muslum eğer dediğiniz gibi veritabanı ayarlarını düzenlediyseniz indirdiğiniz dosya içerisinde mysql adlı bi klasör vardır onunda içini açın yine mysql adlı bi dosya vardır onu veritabanınıza import edin eğer import butonu yoksa içe aktar butonunu seçip dosya seçim yerinden
    mysql dosyasının seçin ve tamam diyin işlemm tamamlanır
    teşeekkürler trscript.net ekibi

    YanıtlaSil
  4. Bu Ne Sitesi? Zaaaa XD :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız Türkçeyi düzgün kullanın ve açıklayıcı olun.