Spx Hikaye Scripti

spx hikaye scripti

Script Açıklaması: Sade ve basit alt yapısı sayesinde hızlı bir kullanım sunan ve ziyaretçilerin hikayelere kolayca ulaşmasını sağlar. Script url sistemi tamamen selftir. Genel sitemap, etiket sitemap ve rss sistemi vardır. 10 adet ayarlanabilir reklam alanı. (Sağ sabit, Sol sabit, Popup, Splash, Logoyani, Header, Sitebar, İçerik 1, İçerik2, Mobil Reklam ) Tüm sayfaların meta taglarını panelden ayarlayabilme,İçerik ve etiket sayfalarına özel title atama.Hikaye başlangıç kısmını otomatik ayarlayabilme.Kategori işlemleri.(ekle,düzenle,sil)Kategorilere özel meta ayarları. (title, keyword, description) Hikaye işlemleri.(ekle,düzenle,sil) Hikaye eklerken otomatik meta oluşturma sistemi. Hikayelerde puanlama sistemi. Ziyaretçilerin hikaye yollama özelliği. İletişim bölümü.İletişimden gönderilen mesajları panelden görebilme.Hikayelerde yorum sistemi. (Admin onaylı) Panelden site arkaplan rengini değiştirebilme. Hikaye arama sistemi. Rastgele hikayeler gibi özellikleri bulunmaktadır.
Dipnot: Script lisans sistemi ile korunmaktadır lisans oluşturmak için bu adrese giriş yapın ve "siteadiniz.com" şeklinde giriş yaparak lisans kodunuzu alın.

Script Kurulumu:  Veritabanınızı oluşturun, "hikaye_true" klasöründeki dosyaları sunucunuza gönderin. Ardından "site.sql"dosyasını veritabanınızda içe aktarın. İşlem tamamlandıktan sonra "ayar.php" dosyasını düzenleyin.

-

Yorumlar