Kinoxit Film İzleme Scripti

dizi film izleme scripti

Script Açıklaması: Kinoxit dizi & film izleme scripti sizlerle. DLE alt yapısı kullanılarak hazırlanmış bu film izleme scripti gerçekten çok iyi. Diğer film izleme sitelerinden çok farklı bir yapısı var. Dosya içerisinde "yedekler" klasöründe binden fazla film mevcut. Sizlere kötü haberim şu olacaktır ki filmler Rusça :) Ama sorun değil siz sadece kurulumu gerçekleştirdikten sonra kendiniz ekleyebilirsiniz. Umarım işinize yarar hepinize kolay gelsin.

Script Kurulumu:  Veritabanınızı oluşturun "engine" klasöründe bulunan "data" klasörüne giriş yapın ve orada ki "config.php", "dbconfig.php" & "videoconfig.php" dosyalarını düzenleyin. Ardından "yedekler" klasöründe bulunan "kinoxit_2012-05-19_19-55_87209.sql" dosyasını içe aktarın. Yönetici paneline "siteadi.com/admin.php" yolunu izleyerek giriş yapabilirsiniz kullanıcı adı ve şifresi "admin"dir.

Yorumlar

  1. hocam süper yaplaşım elinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. merhaba paylasım ıcın cok tsk guzel bı paylasım ama ben admın paneline ulasamıyorum bilgileri verme yada yardımcı olma ıhtımalınız varsa sevınırım kolay gelsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, script DLE alt yapısı kullanmaktadır. Kurulumdan sonra şifrenizi unuttuysanız phpMyadmin'den temin edebilirsiniz.

      Sil
  3. admin paneline giriş yapamıyorum admin admin i kabul etmiyor phpmyadmindede bulamadım

    YanıtlaSil
  4. TRScript abi admin panel wifresi nerde bunun acaba?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız Türkçeyi düzgün kullanın ve açıklayıcı olun.