TRScriptte Yeni Düzenleme

Merhaba TRScript ziyaretçileri. Sitemiz adına aldığımız yeni kararlardan bahsetmek istiyorum. Yaklaşık beş aydır sizlere tamamen yasal ve ücretsiz hizmet sunmak taydık. Sitemizde hiç bir reklam ve link kısaltma işlemi bulunmamaktaydı. 11 Şubat 2014 tarihinde aldığımız bu karar ile artık TRScript'in de kazanması gerektiğini ve sizinde bunu hoş göreceğinizi umut ederek yeni oluşacak projelerden bahsetmek istiyorum.

Dosya barındırma olarak hangi sistemleri kullanacağız;
Yine vazgeçilmezimiz olan Mediafire 'ı kullanmaya devam edeceğiz ancak alternatif olarak verilecek. Ana barındırma sunucusu olarak Turbobit kullanmaya başlamış bulunmaktayız. Eğer yeterli gelir elde edilirse kendi barındırma sunucumuzu açmayı düşünüyoruz.

Link kılsatma işlemi hakkında;
TRScript sadece indirme sunucularında link kısaltma işlemi kullanacaktır. 10 Şubat 2014 tarihinden sonra ki eklenen scriptlerin tamamında geçerli olacaktır.

Kurulum videoları devam edecek mi ? ;
Kurulum videolarımız hak verirsiniz ki her script için geçerli olamaz yani her script için kurulum videosu çekemeyiz. Sadece kurulumu zor veya fazla istek alan scriptlerin kurulum videoları çekilecektir. Bunun haricinde kurulumlar detaylı olarak anlatılmaktadır (yazılı) .

Bize yardımcı olmak için buraya tıklayarak script gönderebilirsiniz.
Sorunlarınızı bildirmek için buraya tıklayarak bize mesaj gönderebilirsiniz.
Scriptlerinizi satışa çıkartmak istiyorsanız buraya göz atabilirsiniz.

Tüm takipçilerimize teşekkür ederiz.

Yorumlar